För de flesta svenskar är fästingar ett gissel. Inte minst för alla som rastar sina djur i naturen. Väl hemma från promenaden i skogen är det vanligt att både hunden och husse & matte har flertalet blodtörstiga fästingar som kryper på huden på jakt efter ett lämpligt ställe att bita sig fast.

Anders blev uppäten av den första fästingen i år. Han blev jätteshockad och var tvungen att åka hem från jobbet tidigt.För de flesta svenskar är fästingar ett gissel. Inte minst för alla som rastar sina djur i naturen. Väl hemma från promenaden i skogen är det vanligt att både hunden och husse & matte har flertalet blodtörstiga fästingar som kryper på huden på jakt efter ett lämpligt ställe att bita sig fast.

Bekämpningsmedel
Sedan länge har det funnits kemiska preparat, både med och utan recept, som skyddar husdjuren mot fästingplågan. Många känner dock tveksamhet för att använda dessa medel eftersom de bygger på gifter eller kemikalier som visserligen dödar fästingen men samtidigt kan orsaka oönskade reaktioner på både djuret och dess omedelbara närhet.

Sverige ledande
Att minska fästingplågan utan gifter och kemikalier, det låter nästan för bra för att vara sant. Men Sverige är idag ledande i världen per capita i att använda ett helt giftfritt alternativ mot fästingar. Nya kunder strömmar till varje dag och sedan lanseringen har imponerande 24 miljoner dagsdoser sålts av detta effektiva fästingmedel.
Enkelt att använda Produkten finns i dag i olika förpackningar med både pulver och smaksatta tabletter som fungerar som ett godis för hunden.

Garanterat resultat

Produkterna har sålt i 10 år och följs av marknadens starkaste garanti. – Man kan testa produkten i 90 dagar och få alla pengar tillbaka om man inte är nöjd, informerar distributören AxiA.

Nöjda kunder
Tester som genomförts av vanliga hundägare, hunduppfödare, facktidningar och hundexperter visar att detta giftfria alternativ är mycket effektivt mot alla typer av fästingar. - Vi har testat Fixodida i flera år och det fungerar lika bra på alla djurarter vi prövat medlet på. Jag ger det även till min egen hund säger Jonas Wahlström, känd djurexpert från svensk TV och chef för Skansen-Akvariet.

TEST i PILOTSTUDIE
- Jag har kennel och testade för några år sedan Fixodida när jag deltog i en pilotstudie och blev supernöjd med effekten på fästingar. Jag har fortsatt använda produkten och rekommenderar den
numera till alla, säger kennelägaren Anneli Uppelycka från Istorp.

NYHET FÖR HUSSE & MATTE

Succén med Fixodida för hundar och katter skapade stor efterfrågan för en motsvarande produkt för människor. Idag finns därför Fixotin, ett registrerat och helt naturligt kosttillskott för Husse & Matte som efter några dagar ger ett effektivt fästingskydd.

När hunden får välja!
Värna ditt djur och miljön och köp detta effektiva och giftfria fästingmedel du också. Klicka på länken nedan för att börja skydda ditt djur redan i år! (Länken skulle kunna vara en ikon i form av en överkryssad fästing)

BÌLDER MED TEXT