Kundutlåtanden – Fixodida
 
 

Kundutlåtanden


 
 

Fixodida är Nordens ledande fästingmedel. Produkten har tio tusentals nöjda användare. Nedan kan du ta del av några av dessa kunders erfarenheter.
 
 

"Fixodida fungerar verkligen jättebra."

Yvonne Grindborg har en egen kennel. Under nästan 20 år har hon fött upp Golden Retrievers och familjen har dessutom flera katter i hemmet. För några år sedan valde hon att prova Fixodida.

– Jag var nyfiken på om det kunde fungera och eftersom mina djur inte fick några fästingar så fortsätter jag med Fixodida. Produkten är enkelt att ge till husdjuren. Man kan välja mellan pulver eller smaksatta tabletter. Pulvret strös över djurens foder och tabletterna kan ges i samband med mat eller som godis.

Yvonne Grindborg, Kennelägare – Ytterhogdal

"En verkligt bra produkt"

– Jag vill bara skriva och berätta att jag har prövat er produkt Fixodida på mina hundar och jag är jättenöjd! Inte en enda fästing. Ska jag vara ärlig så var jag lite skeptisk i början, men jag hade verkligen fel. Tack för en bra produkt.

Jenny Söderström, Tullinge
 
 

"Jag kommer att fortsätta med Fixodida"

– Jag har kennel och är mycket utställninsintresserad. Jag har därför sökt efter en produkt som jag kan ge mina hundar utan att det sänker deras prestationsnivå eller riskera att tappa päls, berättar Anneli Uppelycka från Istorp.

– Genom Djurmagazinet i Skene fick jag möjlighet att testa Fixodida i en pilotstudie. Jag blev mer än supernöjd med effekten mot fästingar. Jag kommer att fortsätta med produkten och rekommenderar nu Fixodida till alla hundägare,

Anneli Uppelycka, Kennel Istorp

"Jag rekommenderar Fixodida till alla som älskar sina djur!"

– Jag har två hundar Isa (Isadora) är en Keeshond och Fabian är en Welsh Corgi Pembroke som jag verkligen älskar och gör allt för att ta hand om på bästa sätt. De väger 15 kg vardera. De får bara hundmat som vi själva kokar till djuren innehållande oxkött och andra delprodukter av högkvalitativ art. Djuren är ofta med på utställningar och diverse agility tävlingar.

Jag har använt Fixodida sedan det kom ut på marknaden 2008 och blir bara mer och mer imponerad över hur bra medlet fungerar. Utöver att vara ett effektivt fästingmedel är det uppenbart att mina hundar mår bra av att äta produkten. Jag rekommenderar Fixodida till alla som älskar sina djur!

Åke Teuber, Sätila
 
 

"Resultatet är utmärkt"

– Jag har gett alla mina 15 hundar Fixodida och kan konstatera att produkten fungerar utmärkt mot fästingar. Jag har även haft medlet till försäljning och mina kunder som provat produkten har meddelat att de är mycket nöjda. Vi kan även tillägga att min katt också fått tillskottet och att även där är resultatet utmärkt.

Eva Zachrisson, Vallarens kennel, Vallentuna

"Fungerar jättebra mot fästingar"

– Jag har 3 Pyrenner och 2 Cavaljer som jag ger Fixodida. Produkten fungerar jättebra mot fästingar. Mina kunder som köper medlet är också nöjda, och kommer tillbaka och berättar hur bra det fungerar. Vi kommer definitivt att fortsätta använda Fixodida.

Bibbi Franzén, MiniMax Hund&Katt, Nyköping
 
 

"Vi kommer absolut fortsätta använda Fixodida. "

"– Sedan vi började använda Fixodida har vi märkt en dramatisk skillnad på vår Border Springer. Vi kommer absolut fortsätta använda Fixodida."

Ingrid Söderström, Varing

"Strykande åtgång av Fixodida"

– Vi har haft en strykande åtgång av Fixodida fästingmedel. Vi har fått lov att kompletteringsbeställa eftersom åtgången är så enorm och djurägarna är så nöjda med produkten.

Huveröds Hund & Katt AB, Kållered